Palvelut

Apteekistamme saa ammattitaitoista neuvontaa ja opastusta lääkkeiden käytössä. Opastamme myös taloudelliseen lääkkeiden hankintaan.

Käytössämme on lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistusohjelma jolla on mahdollista tarkistaa lääkkeidenne yhteensopivuus.

Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti ja kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Kerrothan rohkeasti toiveistasi tuotevalikoimamme suhteen. Apteekissamme on astma-, sydän- ja diabetesyhdyshenkilöt.

Mikäli käytössänne on harvinaisempi lääke, saamme sen tilattua nopeasti usein jo seuraavaksi aamuksi.

Resepti- ja itsehoitolääkkeet

Oulunsalon apteekista löydät kattavan lääkevalikoiman. Meiltä saat sekä reseptilääkkeet että itsehoitolääkkeet luotettavasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme neuvoo mielellään lääkkeiden käytössä ja opastaa oikean tuotteen valitsemisessa.

Lue lisää »

Lääkeneuvonta

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu (ANJA) on apteekkien tarjoama palvelu, jossa apteekki toimittaa säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit pakattuina kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Pusseista asiakas näkee lääkkeiden ottopäivämäärän ja -ajan. Niitä on helppo käyttää ja kuljettaa mukana.

Lue lisää »

Lääkepalautus apteekkiin

On tärkeää huolehtia lääkkeiden oikeasta hävityksestä. Vanhentuneet lääkkeet ovat haitallista jätettä, eikä niitä saa laskea viemäriin tai hävittää kotitalousjätteiden mukana. Kotitaloudet voivat tuoda veloituksetta tarpeettomat ja vanhentuneet lääkkeet apteekkiimme hävitettäväksi. Huom! Insuliinineulat voi hävittää talousjätteen mukana läpäisemättömään astiaan pakettuna Oulun alueella.

Lue lisää »

Noutoautomaatti

Tilaustuotteiden noutoa varten apteekin sisäänkäynnin vierestä löytyy noutoautomaatti. Noutoautomaatista voit hakea tilaamasi tuotteet myös apteekin aukioloaikojen ulkopuolella kauppakeskuksen ollessa auki (ma-pe klo. 7-21, la klo: 7- 18, su klo: 12-18)