Apteekkikosmetiikka


Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avène-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen ph-arvo on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Avène-sarjasta löydät tuotteet erilaisiin iho-ongelmiin, kuten esimerkiksi akne- ja couperosaiholle. Hoitotuotteista löytyy sekä hajusteettomia että miedosti hajustettuja valmisteita. Osalla Avène- tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.


ACO

ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä on oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. Tuotteet kohtelevat ihoa hellävaraisesti, eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. Tuotesarjasta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen sekä intiimihygienian hoitoon.


IDUN Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu värikosmetiikkaa ja valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet. Yhteensä 53 tuotetta on saanut oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnusta. Tämä osoittaa, että tuote ei sisällä yleisimpiä allergeenejä eikä muita ihoa ärsyttäviä ainesosia.


Favora

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus tai kiristävä tunne. Aran ja helposti reagoivan ihon hoidossa on tärkeintä rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuotteet. Favora-sarjan tuotteilla on oikeus käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Se takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia.


Vichy

Vichy on ranskalainen dermokosmetiikka-sarja, joka perustuu ihoa vahvistavaan  ja suojaavaan mineraalipitoiseen Vichy-lähdeveteen. Vichyn lähdevesi saa alkunsa Auvergnen suojellun vulkaanisen alueen sydämessä Ranskassa. Lähdevesi on Vichy tuotteiden tähtiainesosa sisältäen viittätoista erilaista ihon kauneutta edistävää mineraalia. Vichy tarjoaa kaikille ihotyypeille sekä herkälle iholle sopivia tuotteita. Sarjasta löytyy mm. antiage-tuotteita eri ikäisille, kasvojen puhdistustuotteita, hiustenhoitotuotteita sekä aurinkosuojia.


La Roche Posay

La Roche Posay on ihonhoitosarja, joka on suunnattu erityisesti herkälle iholle. La Roche Posay -sarjan lähdevesi sisältää mm. runsaasti antioksidanttista hivenainetta, seleeniä, jolla on välitön ihoa rauhoittava ominaisuus. Tuotteista löytyy ratkaisu useimpiin iho-ongelmiin koko perheelle. Yli 25 000 ihotautilääkäriä suosittelee sarjaa ympäri maailmaa. Sarjan kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisia sekä kliinisesti testattuja.


Cerave

Cerave on ihotautilääkärien kehittämä ihonhoitosarja koko perheelle. Sarja on kehitetty Yhdysvalloissa, jossa se on myös tällä hetkellä myydyin ihonhoitosarja. Cerave sisältää yhdistelmän kolmea erilaista keramidia (1, 3 ja 6- II). Nämä keramidit vahvistavat ja korjaavat ihon suojamuuria tehden ihosta samalla kosteutetun. Koskeuttava vaikutus kestää jopa 24 tuntia ainutlaatuisen MVE-teknologian ansiosta. Tuotteissa ei ole hajusteita, eivätkä ne tuki ihohuokosia.


Eucerin

Eucerin on yksi maailman johtavista dermokosmetiikan tuotemerkeistä. Eucerinin lääketietellisesti merkittäviä tuotteita on suositeltu ja myyty apteekeissa jo yli 100 vuoden ajan. Eucerin tuotesarja tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja kaikkiin ihon ongelmiin - ihon kuivuudesta aurinkoallergiaan ja ihon ikääntymisen aiheuttamiin ongelmiin. Tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita, sillä sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita.


A-Derma

A-DERMA-sarjan tuotteet pohjautuvat kauran luonnolliseen tehoon sekä pitkäjänteiseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Sarjan tuotteet on suunnattu erityisesti herkän ja hauraan ihon tarpeisiin. Sarjan sydän on luomuviljelty Rhealba®-kaura, joka on tarkkaan valittu sen ainutlaatuisten ihonhoidollisten ominaisuuksiensa vuoksi.  A-Derman ihonhoitotuotteet rauhoittavat, hoitavat ja suojaavat ihoasi turvallisesti.


Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo 50 vuoden ajan hypoallergeenisia  ihonhoitotuotteita. Tuotteet valmistetaan ja kehitetään Louis Widmerin omissa laboratorioissa yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Sarjasta löytyy jokaiselle ihotyypille sopivat ihonhoitotuotteet. Tunnusomaista Louis Widmerin tuotteille on myös useiden tuotteiden saatavuus sekä hajusteettomana että miedosti hajustettuna.